Home Arnhem Dubbelslag voor WWNA met Van der Hoop en Wijgers

Dubbelslag voor WWNA met Van der Hoop en Wijgers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

WWNA heeft Rowdy van der Hoop aangesteld als de nieuwe trainer voor het seizoen 2023/24, de 30-jarige trainer uit Deventer zit nu nog bij derdeklasser Colmschate’33. Hans Wijgers is tot het einde van dit seizoen de trainer van de vierdeklasser uit Wenum Wiesel.

Door het directe vertrek van Harold Valkenburg halverwege december moest WWNA twee vacatures invullen. Na de verrassende degradatie uit de derde klasse van vorig seizoen staat WWNA nu op de zesde plaats in de middenmoot van de vierde klasse F. Met Hans Wijgers als interim-trainer hoopt WWNA na de winterstop beter voor de dag te komen. Wijgers was al eerder trainer van het tweede team op Sportpark Wiesel en was verder onder meer actief bij V en L, VIOS Vaassen, Terwolde, KCVO, Activia en Robur et Velocitas.

Rowdy van der Hoop is bezig aan zijn derde seizoen bij Colmschate’33. Verder was de inwoner van Deventer onder meer jeugdtrainer bij Excelsior’31, csv Apeldoorn en PEC Zwolle. Op de website van WWNA zegt Hans Spek namens de Technische Commissie Prestatie (TCP) van WWNA:  ,,Voor ons sprong Rowdy er echt uit. De spelersgroep en wij denken dat hij ons echt beter kan maken. Zowel de groep als spelers individueel. Hij is iemand die ons kan terugbrengen in de derde klasse. Het is een jonge vent en hij past goed bij de groep.’’

Op de clubwebsite zegt Van der Hoop het volgende: ,,Een mooie club met een fanatieke achterban. En ook een goede spelersgroep. Ik zie het als een mooi project met een groep met een mix van jeugd en ervaring. Ze horen echt derde klasse te spelen en in de gesprekken die ik al met ze voerde zag ik het gif en vuur in de ogen. Ik ben blij dat ik daar straks onderdeel vanuit mag maken. En ik weet dat ze een zwaar jaar achter de rug hebben, maar dat heeft me er niet van weerhouden ervoor te gaan. Ik heb er echt veel zin in.’’

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |