App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vierde jaar Arnold Brehler bij DTS Ede

Vierde jaar Arnold Brehler bij DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de nieuwjaarsreceptie van DTS Ede is bekend gemaakt dat Arnold Brehler ook volgend seizoen trainer is van de eersteklasser. De 54-jarige trainer is bezig aan zijn derde seizoen op Sportpark Inschoten en eindigde vorig seizoen met een periodetitel op de vierde plaats in de eerste klasse D. DTS Ede slaagde er niet in om via de nacompetitie naar de Vierde divisie te promoveren. Dit seizoen staat de zaterdagclub uit Ede op een vierde plaats in de eerste klasse D.

Brehler is blij met de contractverlenging: ,,DTS Ede is een mooie vereniging en ik heb het hier uitstekend naar mijn zin. Zowel het elftal als de organisatie rond het team maken stappen en daar wil ik graag onderdeel van blijven uitmaken.”

De voormalige verdediger van onder meer Duno, FC Wageningen, IJsselmeervogels en OVC’85 was voor zijn periode bij DTS Ede trainer bij Redichem, De Bataven, Juliana’31 en Bennekom.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |