Home Arnhem SV Angeren haalt Michiel Huberts terug als trainer

SV Angeren haalt Michiel Huberts terug als trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Michiel Huberts wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van SV Angeren. De 54-jarige Huberts is nu nog trainer van het tweede elftal van RHKVV en heeft een contract tot de zomer van 2025 getekend bij SV Angeren. Bij de derdeklasser uit Angeren wordt Huberts de opvolger van Gerrit-Jan Barten die na vier seizoenen op Sportpark De Poel vertrekt en volgend seizoen trainer is van buurman Jonge Kracht.

Huberts voetbalde in de jeugd van SV Angeren en twintig jaar in het eerste elftal en was voor zijn vertrek naar RKHVV ook al trainer van het eerste en tweede van zijn Angeren. Vorig seizoen promoveerde Angeren via de nacompetitie naar de derde klasse, dit seizoen staat de oranje-witte formatie op de dertiende en voorlaatste positie in de derde klasse C en strijdt het tegen degradatie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |