Home Laatste Nieuws Eerste keeper Hoogewoning vertrekt bij VVOG

Eerste keeper Hoogewoning vertrekt bij VVOG

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Manuel Hoogewoning gaat op zoek naar een nieuwe club. De 32-jarige eerste doelman van VVOG vertrekt na een seizoen alweer van Sportpark De Strokel omdat de reisafstand naar Harderwijk lastig te combineren is met zijn privéleven en werk.

Hoogewoning kwam afgelopen zomer over van Sparta Nijkerk en werd direct de eerste keeper bij de huidige nummer twaalf van de Derde divisie. In het verleden was de keeper ook actief bij DVSU, Magreb’90, SDC Putten en vier seizoenen bij Sparta Nijkerk.

Op de website van VVOG staat onderstaand bericht met reacties:

Hoewel de technische commissie overtuigd is van de kwaliteiten van doelman Manuel Hoogewoning hebben speler en club in goed onderling overleg besloten om niet te verlengen. Hoogewoning maakt een goed seizoen door en heeft menig wedstrijd bewezen tot een van de betere keepers te behoren uit de Derde Divisie. 

Manuel over zijn vertrek: “Ik heb het goed naar mijn zin bij VVOG, maar woon bepaald niet om de hoek. Samen met mijn werk en gezin is het vaak rennen en vliegen, vandaar dat ik er voor kies om wat dichter bij huis te gaan keepen.”

De TC wenst Manuel nog een goede tweede seizoenshelft en wenst hem succes bij de keuze voor een volgende club.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |