App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Campman en Vlijter verlengen bij De Treffers

Campman en Vlijter verlengen bij De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Privé collectie Brian Campman

De razendsnelle Gavin Vlijter en de ijzersterke middenvelder Brian Campman hebben hun contract met De Treffers verlengd tot en met de zomer van 2024. Hierdoor heeft de huidige nummer drie van de Tweede divisie inmiddels al twaalf spelers vastliggen voor volgend seizoen: Niels Kornelis, Ricardo Ippel, Tjeu Langeveld, Bryan Sirvania, Jordy Thomassen, Gino van den Berg, Daan van Hees, Willem den Dekker, Rick Wouters, Coen Maertzdorf, Brian Campman en Gavin Vlijter.

De 25-jarige Vlijter is bezig aan zijn derde seizoen op Sportpark Zuid en speelde voor zijn periode bij De Treffers in het betaald voetbal bij Fortuna Sittard en MVV. De razendsnelle buitenspeler scoorde dit seizoen in 17 competitiewedstrijden vier keer.

Duivenaar Brian Campman maakte in 2021 de overstap van OSS’20 naar De Treffers en is vanaf het begin onomstreden op het Groesbeekse middenveld. De 23-jarige Campman speelde eerder bij SML, Achilles’29 en NEC en was dit seizoen al doeltreffend tegen AFC, Spakenburg en in de beker tegen RKC Waalwijk.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |