Home Betaald Voetbal N.E.C. haalt met oude bekende gewenste versterking

N.E.C. haalt met oude bekende gewenste versterking

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

N.E.C. heeft Anthony Musaba voor de rest van het seizoen gehuurd van AS Monaco. De 22-jarige aanvaller werd door N.E.C. in 2020 aan AS Monaco voor ruim twee miljoen euro verkocht en werd hierna aan Cercle Brugge, SC Heerenveen en FC Metz verhuurd. In de eerste competitiehelft kwam Musaba bij FC Metz op het tweede Franse niveau slechts tot zeven optredens.

Met de huur van de snelle Musaba heeft de ploeg van trainer Rogier Meijer de gewenste aanvallende versterking. Musaba is na Schöne en Cillessen de derde speler van de huidige Nijmeegse selectie die terugkeert in De Goffert.

N.E.C. hervat zondag de competitie met een thuiswedstrijd tegen Ajax.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |