App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Lucas Hoekman bezig aan laatste seizoen bij VV Nunspeet

Lucas Hoekman bezig aan laatste seizoen bij VV Nunspeet

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Lucas Hoekman stopt aan het einde van dit seizoen als trainer van VV Nunspeet. De ervaren trainer is bezig aan zijn tweede seizoen bij de eersteklasser op de Veluwe en was al eerder in twee interim-periodes verbonden aan Nunspeet. Vorig seizoen greep Nunspeet ondanks een knappe tweede plaats naast de nacompetitie, dit seizoen staat Nunspeet na een matige start met drie nederlagen in de eerste vier duels op de achtste plaats in de eerste klasse A.

Op de website van Nunspeet geeft Hoekman aan dat hij al vanaf 1968 actief is in de voetballerij en dat nu het moment is gekomen dat hij een minder volle agenda wil met minder verplichtingen en vrije zaterdagen. De ervaren trainer was verder onder meer werkzaam bij SV Urk, asv Dronten, VSCO’61, DOS Kampen, Staphorst en Swift’64.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |