Home Laatste Nieuws FC Horst haalt aanvaller van DVS’33 Ermelo

FC Horst haalt aanvaller van DVS’33 Ermelo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Matijs Valstar speelt volgend seizoen bij FC Horst. De centrumspits maakt de overstap van DVS’33 Ermelo, waar de 20-jarige inwoner van Ermelo hoofdzakelijk in het onder 23 elftal speelt. Valstar kwam tot op heden tot 19 competitieduels voor DVS’33 in de Derde divisie en de nacompetitie voor promotie naar de Tweede divisie en een doelpunt tegen SteDoCo. Omdat de definitieve doorbraak bij de geelzwarte divisionist uitblijft, kiest de spits nu voor meer speeltijd op een lager niveau.

Eerder wist tweedeklasser FC Horst met Nick Zandstra al de topscorer van EFC’58 voor volgend seizoen vast te leggen. FC Horst is achter Batavia’90, v.v. Hierden en Unicum op de vierde positie momenteel de beste van de subtop in de tweede klasse I.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl