Home Laatste Nieuws De Treffers raakt twee spelers kwijt in de winterstop

De Treffers raakt twee spelers kwijt in de winterstop

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Raymond Gyasi vertrekt per direct bij De Treffers. De 28-jarige aanvaller kwam in september naar Groesbeek en speelde tien wedstrijden. Het contract van de snelle buitenspeler liep tot 31 december en Gyasi heeft nu een aanbieding uit het buitenland gekregen die hij niet kon weigeren.

Eerder deze week werd al bekend dat Niels Fleuren de overstap van De Treffers naar Gemert heeft gemaakt. Bij de nummer drie van de Tweede divisie had de 36-jarige linksback weinig zicht op speeltijd, terwijl Gemert strijdt tegen degradatie uit de Derde divisie.

Voordat De Treffers op 11 januari op Sportpark Zuid in de strijd om de KNVB-beker tegen Cambuur speelt, is de selectie nu eerst op trainingskamp in Spanje. 21 januari hervat De Treffers de competitie met een thuisduel tegen Excelsior Maassluis.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |