Home Achterhoek Bennekom haalt spits en trainer

Bennekom haalt spits en trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Marlon Versteeg speelt de komende anderhalf jaar bij VV Bennekom, de eersteklasser neemt de 25-jarige aanvaller per direct over van DOVO. Bennekom maakte bovendien bekend dat het trainersduo Ronald Tulen en Jacco Meurs het seizoen af maakt bij Bennekom 1. Tulen was de eerste seizoenshelft werkzaam bij Laren’99 en komt met onmiddellijke ingang naar Bennekom.

Marlon Versteeg maakte in de zomer de overstap van De Treffers naar DOVO, maar zijn periode bij de Derde divisieclub uit Veenendaal was qua speeltijd geen groot succes. De 25-jarige aanvaller uit Arnhem speelde in de jeugd onder meer bij Vitesse en De Graafschap en in de top van het amateurvoetbal bij Spakenburg, FC Lienden en De Treffers. De in Arnhem wonende Versteeg stond al langer op de radar bij Bennekom en is nu de komende anderhalf jaar spits op Sportpark Eikelhof.

Na Massimo Fonseca Hoogerwerf (Achilles’29) en Benjamin Maria (Duno) is Versteeg al de derde grote winteraankoop van een club in de eerste klasse D. Bij Bennekom was een aanvallende versterking gewenst na het langdurig wegvallen van onder meer Kiriwenno, Koenderink, Huntelaar, Boumkass en het stoppen van Dusink.

Nadat Bennekom per direct afscheid nam van trainer Aad van den Berg nam assistent-trainer Jacco Meurs tot de winterstop naar tevredenheid de honneurs waar. Meurs heeft echter niet de papieren om het seizoen bij een eersteklasser af te maken, waardoor Bennekom voor de rest van het seizoen op zoek moest naar een oplossing. De 55-jarige Tulen was onder meer hoofdtrainer bij Terschuurse Boys, SDS’55 en dit seizoen bij derdeklasser Laren’99. Verder was de in Barneveld woonachtige Tulen jeugdtrainer bij SDV Barneveld, trainer van het tweede van SV Huizen en vorig seizoen assistent-trainer bij Sparta Nijkerk. Camiel Jager is volgend seizoen trainer bij Bennekom.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl