App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vierdeklasser UHC moet op zoek naar een nieuwe trainer

Vierdeklasser UHC moet op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

UHC moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen. Volgens De Gelderlander heeft trainer Kasper Vullings aangegeven na dit seizoen te stoppen bij de vierdeklasser uit Hernen om meer tijd te hebben voor zijn privéleven.

De 36-jarige Vullings is bezig aan zijn tweede seizoen op Sportpark Schaarweide en was in het verleden onder meer jeugdtrainer bij Union en AWC en hoofdtrainer van Jong Achilles’29. De Nijmegenaar eindigde vorig seizoen op de tiende plaats met UHC in de vierde klasse E. Dit seizoen staat de fusieclub op de elfde en voorlaatste positie in de vierde klasse D en zal in de tweede competitiehelft tegen degradatie naar de vijfde klasse gespeeld moeten worden.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |