App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws René Knuiman volgend seizoen trainer van Eldenia

René Knuiman volgend seizoen trainer van Eldenia

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eldenia heeft vandaag bekend gemaakt dat René Knuiman volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de Arnhemse derdeklasser wordt. Knuiman is momenteel bezig aan zijn vierde en laatste seizoen bij Jonge Kracht. Bij Eldenia wordt de 53-jarige Knuiman de opvolger van Roy van der Hoek die volgend seizoen trainer wordt van GVA.

Ondanks de promotie van vorig seizoen naar de derde klasse en de huidige zevende klassering koos het bestuur van Jonge Kracht ervoor om het contract met Knuiman niet te verlengen en in zee te gaan met Gerrit-Jan Barten. Huissenaar Knuiman was in het verleden trainer van SC Rijnland, SV Angeren, AZC en Warnsveldse Boys voordat hij in 2019 terug kwam bij Jonge Kracht, waar hij als speler ook furore maakte.

Gezien de huidige elfde plaats in de derde klasse B is het nog niet zeker dat Knuiman volgend seizoen op Sportpark Elden Oost ook trainer is van een derdeklasser, wel heeft Eldenia zich na een dramatische competitiestart met nul punten na vijf wedstrijden knap weten te revancheren met overwinningen op VDZ, DVV en Pax.

 

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |