Home Laatste Nieuws Chris Saedt nieuwe trainer zaterdagteam Juliana’31

Chris Saedt nieuwe trainer zaterdagteam Juliana’31

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Chris Saedt is komend seizoen de nieuwe trainer van het zaterdagelftal van Juliana’31. Bij de club uit Malden wordt Saedt de opvolger van Rob Janssen waarvan onlangs bekend werd dat hij na drie seizoenen bij het eerste zaterdagteam zal stoppen. Saedt is een bekend gezicht op Sportpark De Broeklanden, hij heeft al verschillende jeugdelftallen van Juliana’31 onder zijn hoede gehad waaronder de onder 19.

Vorig seizoen werd Juliana’31 met overmacht kampioen van de vierde klasse A, een niveau hoger heeft de roodgele formatie het lastig en staat het momenteel met zes punten na elf duels op de twaalfde en laatste plaats van de derde klasse.

Op de website van Juliana’31 wordt de komst van Saedt toegelicht:

Het zaterdag-1 elftal van Juliana’31 zal in het seizoen 2023-2024 onder leiding staan van Chris Saedt. Chris en Juliana’31 zijn geen onbekenden voor elkaar. Chris is al meerdere jaren werkzaam als jeugdtrainer van diverse elftallen. De afgelopen jaren heeft Chris het JO19-1 elftal onder zijn hoede gehad. 

Met de aanstelling van Chris kiest Juliana’31 wederom bewust voor een trainer uit eigen geledingen. Waar zaterdag 1 een verzamelplaats dient te zijn voor talentvolle spelers uit de jeugdopleiding, willen we deze visie, waar mogelijk, ook toepassen op de trainer(s). Chris is een jonge talentvolle trainer die zijn sporen de afgelopen jaren verdiend heeft binnen Juliana’31. Met zijn benoeming willen we hem de kans geven om zijn ontwikkeling voort te zetten bij de senioren. Hij kent veel van de huidige en toekomstige spelers en krijgt de opdracht mee om zijn steentje bij te dragen aan het verder uitbouwen van de samenwerking tussen hoogste prestatie-elftallen van de vereniging. 

Wij wensen Chris heel veel succes en plezier in zijn toekomstige rol.  

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl