Home Laatste Nieuws VV Elspeet raakt per direct trainer kwijt aan IJsselmeervogels

VV Elspeet raakt per direct trainer kwijt aan IJsselmeervogels

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Elspeet moet met onmiddellijke ingang op zoek naar een nieuwe trainer. Norbert Koelewijn verlaat per direct de derdeklasser uit Elspeet om bij IJsselmeervogels de rest van het seizoen de onder 21 te gaan trainen. Bij de hoofdmacht van de Tweede divisieclub uit Spakenburg maken Rob Hilbers en Michael Weggemans het seizoen als trainersduo af. Hilbers werd begin december door NSC Nijkerk op non-actief gezet, Weggemans was trainer van het onder 21 team van IJsselmeervogels waar hij nu dus opgevolgd zal worden door Norbert Koelewijn.

Norbert Koelewijn was in het verleden al eerder jeugdtrainer en trainer van het tweede elftal van IJsselmeervogels en begon in 2020 bij VV Elspeet. In zijn eerste volledige seizoen op Sportpark Op de Heide wist Koelewijn zich met Elspeet net te handhaven in de derde klasse. Dit seizoen is VV Elspeet, mede door vier nederlagen in de laatste wedstrijden, op de elfde en laatste plaats de winterstop ingegaan van de derde klasse B.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |