App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Mark Bottenheft per direct naar v.v. Hierden

Mark Bottenheft per direct naar v.v. Hierden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de strijd om promotie naar de eerste klasse heeft v.v. Hierden zich per direct versterkt met Mark Bottenheft. De 22-jarige verdediger wordt per direct overgenomen van Derde divisionist VVOG waar Bottenheft dit seizoen weinig aan spelen toekomt.

Na de degradatie uit de eerste klasse van vorig jaar is v.v. Hierden dit seizoen aan een sterke reeks bezig in de tweede klasse I. Met een achterstand van drie punten op koploper Batavia’90 is Hierden op de tweede plaats de winterstop ingegaan. Bovendien werden de laatste zeven competitiewedstrijden gewonnen. Hierden hervat op 21 januari met Bottenheft de competitie direct met de topper in Lelystad tegen Batavia’90.

Op de website van VVOG werd het tussentijdse vertrek van Bottenheft toegelicht:

In goed onderling overleg is besloten dat Mark Bottenheft (22) het seizoen afmaakt bij v.v. Hierden.

Via de 19-1 en het tweede elftal van VVOG groeide Mark door en sinds het seizoen 20/21 maakt hij deel uit van de A-selectie van VVOG. Inclusief de nacompetitie van afgelopen seizoen kwam hij in totaal 37 keer in actie voor het vlaggenschip van VVOG en wist hij 1 keer te scoren (tegen VVSB). Dit seizoen komt Mark weinig aan spelen toe en wij hopen dat deze tussentijdse stap beter is voor zijn ontwikkeling.

De TC dankt Mark voor zijn passie en inzet voor VVOG en wenst hem heel veel succes en plezier bij v.v. Hierden.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |