App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Lodewijk de Kruif de nieuwe trainer van AWC

Lodewijk de Kruif de nieuwe trainer van AWC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Lodewijk de Kruif is volgend seizoen de nieuwe trainer van Vierde divisionist AWC. De Kruif is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij UDI’19. Vorig jaar promoveerde de club uit Uden via de nacompetitie naar de Derde divisie, dit seizoen strijdt UDI’19 om handhaving. De Kruif was als speler onder meer actief voor FC Wageningen, TOP Oss, Spakenburg, Bennekom, Beerschot, 1. FC Kleve en DVS’33 en was trainer in de jeugdopleiding van NEC en Almere City. In zijn periode bij Duno werd de succescoach uit Ede tweemaal kampioen, bovendien was de 53-jarige trainer ruim twee jaar bondscoach van Bangladesh.

Bij de Vierde divisieclub uit Wijchen wordt De Kruif de opvolger van Camiel Jager. Jager is bezig aan zijn zesde en laatste seizoen bij AWC en wordt volgend seizoen trainer van eersteklasser VV Bennekom. Jager begon in het seizoen 2017/18 direct met een kampioenschap van de eerste klasse op Sportpark De Wijchert. Dit seizoen heeft AWC de eerste competitiehelft in de Vierde divisie B op de tweede plaats afgesloten met een punt achterstand op koploper Longa’30. Bovendien is AWC als winnaar van de eerste periodetitel al verzekerd van deelname aan de nacompetitie voor promotie naar de Derde divisie.

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |