App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ico Bod blijft trainer van Sprinkhanen

Ico Bod blijft trainer van Sprinkhanen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de nieuwjaarsreceptie van VV Sprinkhanen is bekend geworden dat Ico Bod ook volgend seizoen de trainer is van de vierdeklasser uit Nieuw-Dijk. Na een periode van vier jaar als trainer van Angerlo Vooruit keerde Bod in 2020 terug op Sportpark De Meikamer. Carlo Valk blijft bovendien aan als trainer van het tweede team van Sprinkhanen.

Vorig seizoen eindigde Sprinkhanen ondanks een zwakke competitiestart uiteindelijk op de negende plaats met een positief doelsaldo aan de onderkant van de middenmoot van de vierde klasse D. Dit seizoen is Sprinkhanen op een verdienstelijke derde plaats in de vierde klasse D de winterstop ingegaan.

Met de contractverlenging van Bod bij Sprinkhanen is nu duidelijk dat zeven van de elf clubs in deze competitie volgend seizoen met een andere trainer verder gaan, alleen bij SC Groessen, vv Montferland, SV Loil en Sprinkhanen blijft de trainer.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |