Home Laatste Nieuws Gewilde topscorer Tim van Dijken blijft VV Tricht trouw

Gewilde topscorer Tim van Dijken blijft VV Tricht trouw

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ondanks serieuze belangstelling van diverse divisieclubs speelt Tim van Dijken ook volgend seizoen bij VV Tricht. De aanvallende middenvelder was dit seizoen al negentien keer trefzeker voor de tweedeklasser uit Tricht en stond in de belangstelling van diverse grote amateurclubs waaronder Kozakken Boys, WNC, Unitas, DOVO en TEC.

De 21-jarige topscorer kiest er voor om in ieder geval nog een seizoen bij VV Tricht te spelen, de club waar zijn opa 35 jaar voorzitter was, zijn vader Julian vijftien jaar sterspeler van het eerste was, tweelingbroer Luke ook in het eerste voetbalt en zijn vrienden zijn ploeggenoten zijn. Het elftal van trainer Jacob van Zanten is op de negende plek in de zuidelijke tweede klasse H de winterstop ingegaan en hoopt zich in de tweede competitiehelft te handhaven.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |