App Icon

VoetbalGelderland

Home Achterhoek VV Ruurlo legt trainer Lorsé tot 2025 vast

VV Ruurlo legt trainer Lorsé tot 2025 vast

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Ruurlo heeft het contract met hoofdtrainer Jan Lorsé tot de zomer van 2025 verlengd. De derdeklasser uit de Achterhoek had de trainer al vastliggen tot 2024, maar heeft om de continuïteit voor de komende periode te garanderen gekozen voor nog een extra jaar. Lorsé begon in 2021 op Sportpark t Rikkelder en eindigde vorig seizoen op de tiende plaats, dit seizoen staat VV Ruurlo op de negende positie in de middenmoot van de derde klasse A.

De 45-jarige Jan Lorsé voetbalde onder meer in de jeugd van De Graafschap en PSV en was verder als speler actief bij TOP Oss, Babberich en VIOD. Voor zijn periode in Ruurlo was Lorsé jeugdtrainer bij DZC’68 en trainer van Zelos en vijf seizoenen bij VIOD.

Op de website van VV Ruurlo is onderstaand bericht te vinden:

De technische commissie van VV Ruurlo heeft het contract met onze hoofdtrainer Jan Lorse opengebroken en verlengd met een extra jaar. Het contract met Jan liep nog een jaar na dit seizoen. Maar er is dus besloten Jan voor nog een jaar vast te leggen.

De technische commissie vind het erg belangrijk om continuïteit op technisch vlak te garanderen. “We zijn erg tevreden over de samenwerking met Jan”, aldus Frank Floris, voorzitter van de TC. “Omdat we een erg jonge selectie hebben, en er ook veel talentvolle jeugd aankomt uit de JO19 en de JO17 vinden we continuïteit erg belangrijk”.

Om dat te onderstrepen is er ook overeenstemming bereikt met Jan Ligtenberg, momenteel nog trainer van onze JO19. We hebben Jan bereid gevonden om vanaf komend seizoen de leiding over ons tweede elftal op zich te nemen. “Juist een sterk tweede elftal, waar talentvolle jeugd verder kan rijpen is cruciaal voor het verder bouwen aan VV Ruurlo. Daar wordt ons eerste elftal weer sterker van”, aldus Frank Floris.

We zijn momenteel druk aan het zoeken naar een goede trainer voor onze JO19, zodat in de samenwerking tussen Ruurlo 1, Ruurlo 2 en de JO19 een sterk technisch kader staat.

Als bestuur zijn we erg tevreden over deze ontwikkeling en wensen Jan Lorse en Jan Ligtenberg succes en veel plezier de komende seizoenen!

Namens het Bestuur en de Technische Commissie

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |