Home Arnhem Vierde seizoen Rob Bouman bij eersteklasser SC Bemmel

Vierde seizoen Rob Bouman bij eersteklasser SC Bemmel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens De Gelderlander is Rob Bouman ook volgend seizoen trainer van SC Bemmel. De eersteklasser en de succesvolle trainer zijn overeengekomen om de samenwerking met in ieder geval een vierde seizoen te verlengen. Bouman was in het verleden onder meer trainer bij Beuningse Boys, Juliana’31 en Alverna waarna hij in 2020 na vier seizoenen bij de buren van De Bataven de overstap naar Sportpark Ressen maakte.

SC Bemmel sloot vorig seizoen een uitstekend seizoen in de eerste klasse af op de derde plaats. In de nacompetitie voor een historische toetreding in de Vierde divisie werden RKHVV en GOMOS verslagen waarna Longa’30 uiteindelijk te sterk was voor de formatie van Bouman. Dit seizoen strijdt Sportclub Bemmel met MASV, De Bataven en wellicht FC Winterswijk om het kampioenschap van de eerste klasse D en is Bemmel als koploper de winterstop ingegaan.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |