App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van der Hoek volgend seizoen trainer GVA

Van der Hoek volgend seizoen trainer GVA

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Derdeklasser GVA heeft Roy van der Hoek aangesteld als trainer voor seizoen 2023/24. Van der Hoek is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij Eldenia en was in het verleden ook trainer van Jonge Kracht. In Doornenburg wordt Van der Hoek de opvolger van Johan Scholten.

Scholten liet eind oktober het bestuur van de zondagclub uit Doornenburg al weten dat hij na vier seizoenen wil vertrekken van Sportpark De Vijzel. In 2020 promoveerde GVA naar de derde klasse, vorig seizoen werd de club knap achtste. Na een lastige competitiestart met nul punten na vijf duels, is GVA als de nummer tien van de derde klasse C de winterstop ingegaan met elf punten uit evenveel wedstrijden.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |