App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Rentree Davy Pröpper bij oefennederlaag Vitesse

Rentree Davy Pröpper bij oefennederlaag Vitesse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Davy Pröpper heeft zijn rentree gemaakt bij Vitesse. De 31-jarige middenvelder speelde in de oefenwedstrijd van Vitesse tegen PEC Zwolle de hele tweede helft mee. Vitesse verloor het oefenduel op oudejaarsdag op Papendal met 2-3 van de club uit Zwolle.

In aanloop naar de hervatting van de competitie was dit de derde nederlaag voor Vitesse, eerder gingen oefenduels tegen MSV Duisburg (2-1) en Sparta (1-0) ook nipt verloren. Tegen PEC Zwolle ontbraken Dijks, WIttek en Kozlowski in de basis en was het halverwege 1-1. Enzo Cornelisse scoorde vlak voor rust uit een rebound de gelijkmaker, Bero had daarvoor een penalty gemist.

In het tweede deel kwam Vitesse, met 17-voudig international Pröpper in de gelederen, op een 2-1 voorsprong dankzij Manhoef. In het laatste kwartier wist PEC Zwolle de wedstrijd alsnog te kantelen: 2-3. Zaterdag hervat Vitesse de competitie in Alkmaar tegen AZ.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |