App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Tweedeklasser VVG’25 kiest voor oud-prof Ties Evers

Tweedeklasser VVG’25 kiest voor oud-prof Ties Evers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ties Evers is volgend seizoen de nieuwe trainer van VVG’25. Bij de tweedeklasser uit Gaanderen wordt Evers de opvolger van succestrainer Lars Krabbenborg die na vijf jaar en twee promoties bij VVG’25 vertrekt en in het nieuwe seizoen trainer wordt van SC Varsseveld.

Voor de pas 31-jarige Ties Evers is VVG’25 zijn eerste club als hoofdtrainer. De in Etten wonende oud-prof van De Graafschap, AGOVV en FC Volendam begon als voetballer bij VVG’25 voordat hij op zijn elfde vertrok naar De Graafschap. Dit seizoen draait Evers al mee op Sportpark De Pol Oost. VVG’25 is als de nummer acht van de tweede klasse H de winterstop ingegaan.

Op de website van VVG’25 heeft Ties Evers een persoonlijk bericht geplaatst:

Erg trots ben ik om Lars op te mogen volgen als hoofdtrainer van het 1e elftal van VVG’25. Ik kijk er erg naar uit om volgend seizoen aan de slag te gaan en samen te werken met een gemotiveerde, talentvolle en hechte spelersgroep. Dit geldt ook voor de samenwerking met de ervaren staf die de afgelopen jaren, samen met Lars, iets moois hebben opgebouwd. Er staat qua organisatie een hele mooie basis om op voort te borduren. Gelukkig zijn er zowel op het veld als daarbuiten nog verbeterpunten te benoemen en zie ik het als een uitdaging om daaraan te gaan werken. De spelers en andere mensen die zich inzetten voor de club kunnen een trainer verwachten die zich optimaal voorbereidt voor trainingen en wedstrijden, zich inzet voor de club, positief is ingesteld, duidelijk aangeeft welke verwachtingen hij heeft, maar openlijk en laagdrempelig communiceert.

Toeschouwers, familie en vrienden die het komende seizoen naar VVG’25 komen kijken gaan een team zien dat speelt met een herkenbare speelwijze en het initiatief probeert te nemen. In VVG’25 zie ik een frisse, groeiende en ambitieuze voetbalclub met een gezellige en veilige sfeer. Het voelt goed dat ik hier onderdeel van mag zijn en er komend seizoen een bijdrage aan kan leveren.

Ik ben blij dat VVG’25 het vertrouwen in mij heeft uitgesproken en ik hier de kans krijg om te starten als hoofdtrainer. Het duurt nog een tijdje, maar ik kan eigenlijk niet wachten om te starten en er een mooi seizoen van te maken.

Groeten Ties

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |