Home Laatste Nieuws Trainersduo maakt seizoen DVS’33 Ermelo af

Trainersduo maakt seizoen DVS’33 Ermelo af

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Stevan de Geijter en Jaap de Vries maken de rest van het seizoen af als trainersduo van DVS’33 Ermelo. De Derde divisionist uit Ermelo moest op zoek naar een nieuwe invulling van de trainerspost nadat interim-trainer Hennie in ’t Hof noodgedwongen moest stoppen vanwege te drukke werkzaamheden. Eerder dit seizoen werd in Ermelo al per direct afscheid genomen van trainer Peter Wesselink.

Stevan de Geijter was al assistent-trainer bij DVS’33 en was in de wedstrijden tegen Ter Leede en FC Rijnvogels al eindverantwoordelijk. Jaap de Vries besloot onlangs per direct te vertrekken bij het zaterdagteam van USV Hercules en was in het verleden onder meer hoofdtrainer van SC Klarenbeek, Rood-Wit’58 en Hierden en assistent van Richard Plug bij DVS’33.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |