App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SC Klarenbeek wil met Van de Hel naar de derde klasse

SC Klarenbeek wil met Van de Hel naar de derde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Martijn van de Hel heeft zijn contract met SC Klarenbeek tot de zomer van 2024 verlengd. De vierdeklasser uit Klarenbeek verlengde bovendien het contract met Ed van Beek, de trainer van het tweede elftal.

Clubman Van de Hel begon in de zomer van 2021 op Sportpark De Pauw na een periode vij VVO en Eerbeekse Boys. In zijn eerste volledige seizoen bij de hoofdmacht was SC Klarenbeek dichtbij de gewenste promotie naar de derde klasse, maar in de nacompetitie was Activia nipt te sterk. Momenteel staat SC Klarenbeek met zes punten achterstand op koploper SC Rheden op de vijfde plaats van de vierde klasse F. Op de website van de tussen Apeldoorn en Zutphen gesitueerde club worden de ambities duidelijk uitgesproken: in de tweede seizoenshelft is promotie naar de derde klasse het doel.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |