App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Philip Agteres nieuwe trainer van SV Grol

Philip Agteres nieuwe trainer van SV Grol

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Grol heeft Philip Agteres vastgelegd als hoofdtrainer voor het seizoen 2023/24. De 44-jarige Agteres is momenteel trainer van SDC’12. In Groenlo wordt Agteres de opvolger van William Krabbenborg die na drie jaar bij Grol vertrekt en volgend seizoen trainer is van FC Trias. Grol is als winterkampioen van de tweede klasse H de grootste kanshebber om te promoveren naar de eerste klasse, het niveau waaruit de club uit Groenlo in 2015 degradeerde.

Philip Agteres gaat volgend seizoen op het fraaie Sportpark Den Elshof samenwerken met assistent-trainer Jops Heutinck. De ervaren trainer was in het verleden werkzaam bij Blauw Wit’66, De Zweef, TVC’28, DOS’37 en SVZW voordat hij in 2021 begon bij tweedeklasser SDC’12 uit Denekamp.

Op de website van SV Grol geeft Philip Agteres een korte reactie over zijn nieuwe club:

‘’Tijdens mijn periode als trainer bij De Zweef in Nijverdal (2010-2013) heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Grol. Nadien ben ik de club altijd blijven volgen. De huidige spelersgroep beschikt over veel kwaliteiten en staat op de drempel van de eerste klasse. De jeugdteams spelen op een hoog niveau en vormt het fundament voor de komende jaren. De gevoerde gesprekken met de betrokken mensen geven mij veel vertrouwen voor een mooie periode in Groenlo.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |