App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Derde seizoen Henk Evers bij Theole

Derde seizoen Henk Evers bij Theole

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens De Gelderlander is Henk Evers ook volgend seizoen trainer van Theole. Evers begon in 2021 als trainer van de tweedeklasser uit Tiel als opvolger van Hanky Leatemia en eindigde in zijn eerste volledige seizoen op Sportpark Drumpt op een knappe derde plaats in de westelijke tweede klasse B. Dit seizoen speelt Theole in district Oost en staat de geelzwarte formatie uit Tiel op de zesde plaats in de middenmoot van de tweede klasse H.

Volgend seizoen stapt Theole dus met trainer Henk Evers over naar de zaterdag voor de derde nieuwe competitie in drie jaar. Evers was eerder onder meer trainer van Rood Wit, Volharding, DIO’30, AWC, Leones en Beuningse Boys.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |