Home Laatste Nieuws Van de Geest maakt seizoen af bij NSC Nijkerk

Van de Geest maakt seizoen af bij NSC Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ruud van de Geest is per direct de nieuwe hoofdtrainer van NSC Nijkerk. De 55-jarige inwoner van Bunschoten moet voorkomen dat de club uit Nijkerk naar de tweede klasse degradeert. Van de Geest was in het verleden assistent-trainer van Eemdijk en trainer van het tweede team van SDC Putten. Mocht de samenwerking beide partijen bevallen, kan de samenwerking in het seizoen 2023/24 een vervolg krijgen.

Begin december nam NSC Nijkerk per direct afscheid van trainer Rob Hilbers. Na de degradatie uit de Hoofdklasse begon NSC Nijkerk dit seizoen met een flink gerenoveerde ploeg aan het nieuwe seizoen. Met acht punten uit elf wedstrijden en de dertiende en voorlaatste positie in de eerste klasse A vallen de prestaties tot op heden tegen, maar de verschillen in het rechterrijtje van de competitie zijn dermate klein dat er na de winterstop nog veel mogelijk is

Op de website van NSC Nijkerk staat onderstaande verklaring:

Ruud van de Geest per direct nieuwe hoofdtrainer NSC

Ruud is 55 jaar en woonachtig in Bunschoten.

Na een aantal gesprekken tussen Ruud en de Businessclub  NSC zijn we al snel tot de conclusie gekomen dat dit wel een goede match kon worden en zo werd woensdag 28 december 2022 besloten dat we samen het resterende seizoen gaan afmaken.

Wij wensen Ruud heel veel succes toe met deze mooie uitdaging. Wij hebben er in ieder geval het volste vertrouwen in dat we de juiste persoon hebben aangesteld voor deze trainers functie.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |