App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Thom Rijnders van Lunteren wil volgend seizoen voor Otterlo scoren

Thom Rijnders van Lunteren wil volgend seizoen voor Otterlo scoren

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Barneveldse Krant meldt dat Thom Rijnders volgend seizoen de overstap van VV Lunteren naar competitiegenoot SV Otterlo maakt. De 26-jarige aanvaller was jarenlang een vaste waarde in de hoofdmacht van de tweedeklasser uit Lunteren, maar moet dit seizoen genoegen nemen met een rol op het tweede plan bij de nummer drie van de tweede klasse C.

Rijnders, die in de jeugd ook drie seizoenen voor SDV Barneveld uitkwam, stond in de belangstelling van Advendo’57 en Renswoude maar koos na goede gesprekken met Laurens Foekens van de technische commissie van Otterlo en de nieuwe trainer Jacco Meurs voor een sportieve toekomst op het fraaie Sportpark Kastanjebos.

Als de nummer twaalf van de tweede klasse C strijdt SV Otterlo in de tweede competitiehelft tegen degradatie naar de derde klasse. 4 maart staat de ontmoeting tussen Otterlo en Lunteren op het programma.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |