App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Kuijpers bezig aan laatste maanden als trainer DSZ

Kuijpers bezig aan laatste maanden als trainer DSZ

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Derdeklasser DSZ moet op zoek naar een nieuwe trainer. Na goed overleg is besloten dat het contract met trainer Arjen Kuijpers na dit seizoen niet verlengd zal worden. in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer promoveerde Kuijpers in de zomer van 2022 direct via de nacompetitie naar de derde klasse. Het gewonnen promotieduel tegen WWNA betekende voor DSZ een terugkeer in de derde klasse na 28 jaar.

DSZ staat dit seizoen met elf punten uit elf wedstrijden op de elfde positie aan de onderkant van de middenmoot in de derde klasse C en zal na de winterstop flink aan de bak moeten om de doelstelling van handhaving in de derde klasse te halen.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |