App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Ervaren sterkhouders WHC verlengen

Ervaren sterkhouders WHC verlengen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jochem Oude Booijink en Sargon Gouriye spelen ook volgend seizoen bij WHC Wezep. De technische commissie van de eersteklasser uit Wezep heeft de contracten met de ervaren sterkhouders voor seizoen 2023/24 nu al verlengd. WHC is als koploper van de eerste klasse E de winterstop ingegaan en hoopt na een sterke tweede competitiehelft te promoveren naar de Vierde divisie.

De 30-jarige centrale verdediger Jochem Oude Booijink speelde in de jeugd van FC Twente en bij Quick’20, DETO en DOS’37 voordat hij 2018 de overstap naar Sportpark Mulderssingel maakte. De 33-jarige Sargon Gouriye is bezig aan zijn vierde seizoen bij WHC, de aanvaller kwam voor zijn periode in Wezep uit voor Heracles, Quick’20, Spakenburg en HHC.

Op de website van WHC staat onderstaand bericht:

Sargon Gouriye en Jochem Oude Booijink verlengen beiden hun contract bij WHC Wezep, dat maakte de technische commissie gisteravond bekend. 
Alle partijen zijn blij er nog een jaar bij aan te plakken.  Sargon en Jochem hebben een belangrijke plek in selectie,  ze nemem bakken ervaring mee en dat is heel belangrijk voor een selectie die nog vrij jong is. Daarnaast hebben beide heren het naar hun zin bij WHC. We waren we er snel uit, aldus Gert Toorn, bestuurslid Voetbalzaken WHC.

Sargon Gouriye

Sargon begint volgend seizoen aan zijn vijfde jaar bij de blauw-witten. Dat zijn heel wat seizoenen bij een club die niet naast de deur ligt en dat geeft dan ook aan dat de Almelose aanvaller het naar zijn zin heeft in Wezep.
Gouriye kwam na het seizoen 2019-2020 over van tweede divisionist HHC Hardenberg. Een verrassende stap voor de 33-jarige aanvaller.  Sargon had in het begin dan ook moeite met het stapje terug. Maar voelt zich op dit moment erg thuis bij WHC.  Hij is dan ook blij er weer een seizoen aan toe te voegen.

Jochem Oude Booijink

De 30-jarige Tukker begint volgend seizoen aan zijn zesde seizoen bij WHC. Ook hij heeft het naar zijn zin in Wezep, de gemoedelijke, maar ook kritische supporters passen goed bij hem.  Jochem komt drie keer per week vanuit Deurningen naar Wezep.  Dat is zeker een uur rijden maar ook  volgend seizoen krijgt hij gezelschap van zijn medereiziger Sargon en hoeft hij zich niet te vervelen onderweg.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |