Home Achterhoek Angerlo Vooruit heeft nieuwe trainer gevonden

Angerlo Vooruit heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Anthonie Nieuwenhuis is volgend seizoen de nieuwe trainer van Angerlo Vooruit. Bij de vierdeklasser uit Angerlo wordt Nieuwenhuis de opvolger van Herko Engelsman die bezig is aan zijn derde en laatste seizoen op Sportpark Mariendaalseweg. Angerlo Vooruit staat na een sterke competitiestart momenteel op de vierde plaats in de vierde klasse B.

Nieuwenhuis was ooit twee jaar als jeugdspeler actief bij Angerlo Vooruit en is sinds 2019 trainer van vierdeklasser Keijenburgse Boys in zijn woonplaats Keijenborg. Hiervoor was de ervaren trainer onder meer werkzaam bij Gazelle Nieuwland, DFS Opheusden, Zelos en Witkampers, ook was Nieuwenhuis assistent-trainer van RKZVC. In 2010 werd Nieuwenhuis door De Gelderlander gekozen tot amateurvoetbaltrainer van het jaar.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |