App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Vrijdag groot zaalvoetbaltoernooi in Ede

Vrijdag groot zaalvoetbaltoernooi in Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vrijdag 30 december wordt in de Van der Knaaphal in Ede het vierde Ede Stad zaalvoetbaltoernooi gespeeld. Het door ZVV Ede georganiseerde toernooi begint om 10:00 en de finale staat om 20:30 op het programma. SV Otterlo won in 2019 de laatste editie, daarvoor was DTS Ede tweemaal de winnaar.

De twaalf deelnemende clubs strijden in twee poules van zes teams om een plek in de halve finale. In poule A spelen eersteklasser Bennekom, tweedeklasser Otterlo, derdeklassers Advendo’57 en Blauw Geel’55 en vierdeklassers Harskamp en SDS’55 tegen elkaar. In poule B ontmoeten eersteklasser DTS Ede, tweedeklasser Lunteren, derdeklassers FC Jeugd en VVA Achterberg en vierdeklassers Fortissimo en Ede/Victoria elkaar.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |