App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Tom Wollenberg wordt eindelijk trainer van DVSG

Tom Wollenberg wordt eindelijk trainer van DVSG

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tom Wollenberg is volgend seizoen de nieuwe trainer van DVSG. Bij de vijfdeklasser uit Groesbeek wordt Wollenberg de opvolger van Martin Kaus die Sportpark De Horst na drie seizoenen in goed overleg zal verlaten en volgend seizoen trainer is van vierdeklasser VIOS’38.

Wollenberg werd in het verleden al meerdere malen door DVSG gepolst en was als speler ook actief bij de roodzwarte zondagclub uit Groesbeek.  Wollenberg is nu nog trainer van vierdeklasser VV Sambeek, maar zal daar na één seizoen al vertrekken. DVSG is als de nummer vier van de vijfde klasse D de winterstop ingegaan.

Op de website van DVSG staat onderstaande verklaring:

Vrijdag 23 december heeft Tom Wollenberg bij onze vereniging een contract ondertekend waarmee hij het komende seizoen onze nieuwe hoofdtrainer zal zijn.

In het verleden is er al regelmatig contact met Tom geweest over een eventueel hooftrainerschap, maar is het daar nooit van gekomen. Maar nu is het dan zover. Tom is voor DVSG geen onbekende. In het verleden heeft hij een aantal jaren bij ons in een lager seniorenelftal gevoetbald.

Zowel wij als ook Tom zijn zeer verheugd over de toekomstige samenwerking!

Bestuur v.v. DVSG

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |