App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Fonville en Ahrens verlengen bij Sparta Nijkerk

Fonville en Ahrens verlengen bij Sparta Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tyrone Fonville en Mike Ahrens hebben hun contract bij Sparta Nijkerk tot de zomer van 2024 verlengd. Sparta Nijkerk is als de nummer dertien van de Derde divisie zaterdag de winterstop ingegaan en maakte al eerder bekend dat trainer Eric Speelziek en de spelers Wesley de Laat, Laurens de Korte, Jerry Geurtsen, Stefano Fransberg, Thomas Reynaers en Raymond Huizing volgend seizoen op Sportpark De Ebbenhorst actief zijn.

Fonville maakte afgelopen zomer als topscorer van Hercules de overgang naar Nijkerk. De 27-jarige aanvaller speelde in het verleden verder voor VV IJsselstein en werd bij Sparta Nijkerk herenigd met trainer Eric Speelziek.

Mike Ahrens maakte in 2020 de overstap van VVOG naar Sparta Nijkerk en zal volgend seizoen voor het vierde jaar op De Ebbenhorst spelen. De 30-jarioge aanvallende middenvelder speelde eerder bij Hierden, VVOG, DVS’33 en Spakenburg.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |