Home Achterhoek Edwin Grotenhuis opvolger van Rou bij SV Kilder

Edwin Grotenhuis opvolger van Rou bij SV Kilder

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Edwin Grotenhuis is volgend seizoen de nieuwe trainer van SV Kilder. Bij de vierdeklasser uit Kilder wordt Grotenhuis de opvolger van Marco Rou die na twee seizoenen Sportpark De Tol verlaat. Grotenhuis was tot deze week trainer van competitiegenoot SC Doesburg, maar nadat eerst bekend werd dat de samenwerking na een seizoen zou eindigen, werd deze week besloten per direct afscheid van elkaar te nemen. Grotenhuis was ook al vijf seizoenen trainer van GWVV.

Kilder won vorig seizoen een periodetitel maar verloor in de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse van VV Reünie. Dit seizoen gaat Kilder als de nummer vijf van de vierde klasse D de nacompetitie in.

Op de website van SV Kilder staat onderstaand bericht over de nieuwe trainer:

Edwin Grotenhuis wordt volgend seizoen de nieuwe trainer bij S.V. Kilder.
De spelersgroep en TC hadden vooraf unaniem besloten om alleen met Edwin in gesprek te gaan ondanks de vele open sollicitaties die bij S.V. Kilder binnenkwamen. Het gesprek met de spelersgroep was zeer positief en overtuigend van beide kanten. 
Edwin stond al langer op het verlanglijstje van Kilder maar door ongunstige timing kwam het er telkens niet van. Nu is het dan eindelijk wel gelukt. Wij denken dat  Edwin met zijn  voetbalkennis, positieve drive, winnaarsmentaliteit en manier van coachen de juiste trainer voor S.V. Kilder is.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |