App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Driehuis en Terpstra vertrekken bij SDC Putten

Driehuis en Terpstra vertrekken bij SDC Putten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Joshua Driehuis en doelman Joar Terpstra zullen eersteklasser SDC Putten aan het einde van dit seizoen verlaten. Eerder werd al bekend dat Steyn van Ark, Lucas Veenendaal (VV Lunteren) en trainer Mark Bakker ook na dit seizoen vertrekken bij de nummer drie van de eerste klasse A.

De 23-jarige Joshua Driehuis is bezig aan zijn derde seizoen op Sportpark Putter Eng. De aanvallende middenvelder kwam in 2020 over van DVS’33 en heeft na een zware blessure nog geen basisplaats veroverd waardoor hij in zijn jacht op speelminuten op zoek gaat naar een andere club.

De 21-jarige doelman Joar Terpstra kwam in 2021 van Go Ahead Kampen naar SDC Putten en heeft dit seizoen de concurrentiestrijd van Thodorie Velanas verloren waardoor de talentvolle keeper op zoek gaat naar een nieuwe club.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |