App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Topscorer Jeremy de Graaf weg bij VVOG

Topscorer Jeremy de Graaf weg bij VVOG

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Clubtopscorer Jeremy de Graaf vertrekt aan het einde van dit seizoen bij VVOG. De 32-jarige spits speelde vorig seizoen met 25 doelpunten een cruciale rol in de handhaving van VVOG in de Derde divisie en is dit seizoen ook alweer goed voor elf doelpunten in achttien wedstrijden.

De 32-jarige De Graaf woont in Amsterdam en heeft aan de technische commissie van de club uit Harderwijk aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. De Graaf was in drie periodes van twee jaar in totaal 106 keer trefzeker voor VVOG. De Graaf speelde verder onder meer voor asv Dronten, SC Cambuur, Spakenburg en GVVV.

Op de website van VVOG staat onderstaande reactie van Jeremy de Graaf:

Jeremy over zijn vertrek bij VVOG: “Ook dit is weer een mooie periode geweest bij VVOG en vorig seizoen was het een enerverend slot met een spannende nacompetitie. Ik ga het ook dit seizoen goed afsluiten bij VVOG en wens de club het allerbeste. Ik zal VVOG ook zeker op de voet blijven volgen. Waar ik komend seizoen speel weet ik nog niet, ik zie wel wat er op mij afkomt de komende periode.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |