App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Siemen Lindeboom nieuwe trainer OWIOS

Siemen Lindeboom nieuwe trainer OWIOS

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Siemen Lindeboom is volgend seizoen de nieuwe trainer van OWIOS. Bij de tweedeklasser uit Oldebroek wordt de 38-jarige inwoner van Urk de opvolger van Bülent Akar die na twee seizoenen op Sportpark Bovenmolen vertrekt. OWIOS staat momenteel op de negende plaats in de tweede klasse I.

Siemen Lindeboom is nu nog trainer van derdeklasser ESC, bij de Elburger Sport Club vertrekt Lindeboom na vier seizoenen. Lindeboom was veertien jaar speler van het eerste van sv Urk, waarvan acht jaar als aanvoerder. Bovendien was hij jeugdtrainer, voorzitter van de jeugdafdeling en hoofdjeugdopleiding bij sv Urk.

Op de website van OWIOS staan onderstaande reacties van club en trainer:

Na vele reacties en een uitgebreide procedure denken wij met Siemen Lindeboom de juiste man binnen gehaald te hebben om de sportieve ambities de komende jaren met de selectie waar te maken bij OWIOS. Hij heeft een grote gedrevenheid voor het voetbal en heeft zich al vanaf jonge leeftijd op het trainersvak gestort. Daarnaast heeft hij oog voor meer dan alleen het 1e elftal en is hij betrokken bij de gehele vereniging”, aldus TC-voorzitter Henk Winters.

Siemen Lindeboom: “Ik ben zeer blij om de nieuwe hoofdtrainer te worden van OWIOS. OWIOS is voor mij de ideale volgende stap in mijn carrière als trainer. Ook op Urk staat OWIOS goed aangeschreven en het is een stabiele dorpsclub die het met eigen jongens doet. Met een selectie met spelers uit verschillende leeftijdscategorieën hoop ik de supporters te kunnen vermaken met goed voetbal en strijd en er alles aan doen om te komen tot een goed resultaat. Met de club heb ik plezierige gesprekken gevoerd waarin mijn gevoel nogmaals bevestigd werd.”

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |