App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Patrick de Nooijer volgend seizoen hoofdtrainer Spero

Patrick de Nooijer volgend seizoen hoofdtrainer Spero

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Patrick de Nooijer is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van tweedeklasser SV Spero meldt De Gelderlander. Bij de zondagclub uit Elst wordt De Nooijer de opvolger van Hanky Leatemia die na twee seizoen vertrekt van Sportpark De Pas en volgend seizoen trainer bij tweedeklasser Real Lunet in Vught wordt.

Patrick de Nooijer is vanaf 2019 al verbonden aan SV Spero. In eerste instantie als trainer van de talentvolle onder 17 en onder 19-elftallen en vanaf dit seizoen als trainer van het tweede team van SV Spero. De Nooijer was in het verleden vier jaar hoofdtrainer van DVOV. Bovendien is De Nooijer momenteel actief als technisch jeugd coördinator van Sportclub Westervoort.

Na de promotie in 2016 is SV Spero inmiddels al jaren een stabiele tweedeklasser, dit seizoen staat Spero echt op de voorlaatste plek in de onderste regionen van de tweede klasse H. De laatste vijf wedstrijden leverde Spero slechts 1 punt op.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |