Home Arnhem Eersteklasser Columbia moet op zoek naar een nieuwe trainer

Eersteklasser Columbia moet op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Daniël Holtman stopt na een seizoen alweer als trainer van eersteklasser a.v.v. Columbia. De club uit Apeldoorn laat weten dat de trainer vanwege privéomstandigheden besloten heeft na een seizoen te vertrekken op Sportpark De Winkewijert. De 33-jarige trainer maakte deze zomer de overstap van Heerde naar de eersteklasser uit Apeldoorn. Hiervoor was de trainer werkzaam als jeugdtrainer bij AGOVV en bij de jeugd en het tweede van Excelsior’31.

Holtman begon dit seizoen bij Columbia als opvolger van Willem Mulderij en kende met slechts een punt uit de eerste vijf wedstrijd een valse start in Apeldoorn. Columbia is als twaalfde en voorlaatste van de eerste klasse D de winterstop ingegaan en zal in de tweede competitiehelft tegen degradatie naar de tweede klasse strijden.

Op de website van de zondagclub uit Apeldoorn staat onderstaand bericht:

Ondanks het feit dat de intentie was om het contract met een jaar te verlengen heeft onze hoofdtrainer Daniël Holtman helaas door privéomstandigheden moeten besluiten volgend seizoen geen trainer van Columbia te kunnen blijven. Het is voor hem niet mogelijk om op zondag aan zijn verplichtingen te kunnen voldoen.

Ondanks het feit dat de resultaten in de competitie wat tegenvallen waren we tevreden over het functioneren van Daniel. We vinden het dan ook spijtig dat Daniël door omstandigheden zelf heeft moeten besluiten een punt achter zijn trainerschap bij Columbia te moeten zetten.

We wensen hem alle goeds toe in zijn verdere trainerscarrière.

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl