App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DIO’30 haalt Bas Hendriks terug als trainer

DIO’30 haalt Bas Hendriks terug als trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bas Hendriks keert komend seizoen terug als trainer bij DIO’30. Bij de tweedeklasser uit Druten wordt Hendriks volgend seizoen de opvolger van interim-trainer Rick Peters die het seizoen afmaakt nadat Stefan Muller per direct vertrok. DIO’30 is als de nummer elf van de tweede klasse H de winterstop ingegaan.

Hendriks is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen als trainer van vierdeklasser vv Ewijk en promoveerde vorig seizoen met Groesbeekse Boys via de nacompetitie naar de tweede klasse. De in Groesbeek wonende Hendriks speelde in het verleden jarenlang in de hoofdmacht van DIO’30 en keert nu dus terug op Sportpark De Gelenberg.

Op de website van DIO’30 staat onderstaande toelichting:

Met Bas halen we geen onbekende in huis. Hendriks: “Dit is een mooie stap, jarenlang in het 1e elftal mogen spelen van DIO’30 en dan als Drutenaar volgend seizoen als hoofdtrainer aan de slag! Maar de Bas van vroeger ben ik niet meer, ik wil graag stappen maken samen met DIO’30. Ik vind het fantastisch om te zien dat DIO’30 ervoor gekozen heeft om met eigen jongens in de selectie te spelen, dat betekent gewoon dat je een hechte groep vrienden hebt. Ik draag graag mijn steentje bij aan de verdere ontwikkeling van deze groep”.

Trainer met affiniteit DIO’30

Na overleg met de spelersraad en de technische commissie is duidelijk naar voren gekomen vanuit de groep dat ze graag iemand zien die affiniteit heeft met DIO’30 en die zelf op een behoorlijk niveau gevoetbald heeft. “Kijkend naar de loopbaan als trainer past Bas daarom perfect in dit profiel”, aldus de technische commissie van DIO’30.

Invulling voor nieuwe seizoen

De komende maanden zal de technische commissie aandacht besteden aan de verdere invulling van de technisch staf en de spelers en ook het 2e elftal om dit zo spoedig mogelijk allemaal rond te hebben. Wij zijn blij dat we in zo’n korte periode een nieuwe hoofdtrainer aan hebben kunnen stellen en wensen Bas alvast heel veel plezier en succes, maar vooral: welkom terug!

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |