App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Woensdag zaalvoetbal in Veenendaal met Gelderse inbreng

Woensdag zaalvoetbal in Veenendaal met Gelderse inbreng

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Woensdag staat het prestigieuze Jan Rebergen zaalvoetbaltoernooi in Veenendaal op het programma, twee van de acht deelnemende teams komen uit Gelderland. DOVO was in 2019 de laatste winnaar door in de finale na strafschoppen van De Merino’s te winnen.

Derdeklasser Advendo’57 treft in poule B tweedeklasser Valleivogels, Derde divisionist DOVO en derdeklasser VV Veenendaal. In poule A zitten de Veenendaalse tweedeklassers De Merino’s en VRC met derdeklasser Renswoude en vierdeklasser SV Panter.

De wedstrijden worden vanaf 14:00 in Sporthal West in Veenendaal gespeeld, de finale staat om 19:15 op het programma.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |