App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Tweede seizoen voor Verbeek bij SVHA

Tweede seizoen voor Verbeek bij SVHA

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Rober Verbeek is ook volgend seizoen trainer van vierdeklasser SVHA meldt De Gelderlander. De trainer uit Zevenaar is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark Jan van Baal in Herveld en was in het verleden onder meer trainer van Babberich en het tweede team van Ruurlo.

Na een goede voorbereiding waarin SVHA onder meer de finale van het Frans van de Zand toernooi in Babberich haalde, kende de groen-witte formatie uit Herveld een lastige competitiestart met vier ruime nederlagen in de eerste vijf duels. Wel werd op de tweede speeldag op bezoek bij Arnhemse Boys de enige driepunter behaald. Met vier punten na tien duels is SVHA hekkensluiter van de vierde klasse B, de achterstand op de veilige zesde plek bedraagt zeven punten.

 

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |