App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws SDS’55 gaat op zoek naar nieuwe trainer

SDS’55 gaat op zoek naar nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Trainer Gerwin Dekker vertrekt na dit seizoen bij SDS’55 meldt Ede Stad.nl. Het bestuur van de vierdeklasser uit Wekerom heeft Gerwin Dekker en zijn assistent Dirk van Manen laten weten dat de prille samenwerking aan het einde van dit seizoen zal stoppen omdat er vanuit de selectie te weinig draagvlak is voor een vervolg. Wel maakt de sympathieke trainer het seizoen met SDS’55 in de vierde klasse C af.

Dekker begon dit seizoen op Sportpark de Beek als opvolger van Martin Speelziek. De trainer uit Voorthuizen was in verleden trainer van VV Barneveld en assistent-trainer van Hoevelaken. SDS’55 kende een moeizame competitiestart met drie nederlagen in de eerste vijf wedstrijden, maar heeft dankzij een knappe serie van zestien punten uit zes duels de vierde plaats in de vierde klasse C veroverd. Achter het ongenaakbare trio koplopers lijkt SDS’55 met Stroe te strijden om het derde nacompetitieticket en lijkt handhaving in de vierde klasse sowieso geen issue te zijn.

 

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |