Home Achterhoek Gerben Matser verlengt bij SV Gelders Eiland

Gerben Matser verlengt bij SV Gelders Eiland

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Gerben Matser is ook volgend seizoen trainer van vijfdeklasser SV Gelders Eiland. De trainer uit Rheden is bezig aan zijn tweede seizoen bij de fusievereniging uit Herwen en Aerdt en gaat dus voor een derde jaar op het Toon van Uden Sportpark. Matser was in het verleden onder meer trainer van Dierense Boys, EDS, SV Loo, SV Kilder en VV Dieren.

Vorig seizoen eindigde SV Gelders Eiland op de derde plaats in de vijfde klasse en verloor het in de nacompetitie voor promotie naar de vierde klasse van SV Loil. Momenteel is SV Gelders Eiland met een achterstand van zeven punten op het ongenaakbare Elsweide de nummer twee van de vijfde klasse C en lijkt een nieuwe nacompetitie zeer waarschijnlijk.

 

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |