App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van Helvoirt na seizoen alweer weg bij MVV’58

Van Helvoirt na seizoen alweer weg bij MVV’58

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De samenwerking tussen Frans van Helvoirt en MVV’58 blijft beperkt tot één seizoen. De trainer uit Waalwijk heeft aan het bestuur van de derdeklasser uit Meteren te kennen gegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen op Sportpark Achterveld vanwege drukke werkzaamheden. Van Helvoirt was in het verleden trainer van Baardwijk, SV Capelle, Olympia’60, Waspik, NOAD’32, Good Luck, Terheijden en VCB.

MVV’58 staat momenteel op de negende plaats in de zuidelijke derde klasse E en veroverde tien van de elf punten in Meteren.

Op de website van MVV’58 stond onderstaande persbericht:

Frans van Helvoirt heeft besloten na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer bij voetbalvereniging MVV’58. De samenwerking met Frans verliep naar tevredenheid en vanuit de club was de intentie om de overeenkomst te verlengen. Frans heeft helaas moeten besluiten dat het beter is om (voorlopig) te stoppen als hoofdtrainer, omdat de werkzaamheden bij het bedrijf waar hij werkzaam is, niet meer te combineren zijn met een functie als hoofdtrainer.

Het bestuur en Technische Commissie van MVV’58 vinden het jammer dat Frans stopt, maar respecteren uiteraard zijn besluit. MVV’58 dankt Frans voor zijn inzet, enthousiasme en betrokkenheid bij onze club. We gaan er gezamenlijk een mooie 2e seizoenshelft van maken.

MVV’58 zal zo snel mogelijk de sollicitatieprocedure opstarten om een nieuwe hoofdtrainer te vinden

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |