App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Topscorer EFC’58 vertrekt naar FC Horst

Topscorer EFC’58 vertrekt naar FC Horst

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Nick Zandstra maakt volgens De Stentor komende zomer de overstap van EFC’58 naar FC Horst. De 21-jarige aanvaller is met dertien doelpunten de topscorer van de derdeklasser uit Ermelo en gaat het volgend seizoen een klasse hoger proberen bij de buren van FC Horst. Na een sterke competitiestart staat FC Horst momenteel op de vierde plaats aan de bovenkant van de middenmoot in de tweede klasse I. De fysiek sterke Zandstra maakte in 2021 de overstap van het beloftenteam van DVS’33 naar EFC’58.

Jorick Priem vertrekt aan het einde van het seizoen van Sportpark De Zanderij. De snelle aanvaller speelt volgend jaar bij DVS’33.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |