App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Steyn van Ark weg bij SDC Putten

Steyn van Ark weg bij SDC Putten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na twee seizoenen zal Steyn van Ark vertrekken bij SDC Putten. De aanvallende middenvelder is bezig aan zijn tweede seizoen op De Putter Eng en heeft de technische commissie van de eersteklasser uit Putten laten weten volgend seizoen elders te gaan voetballen. Het is nog niet bekend waar Van Ark komend seizoen gaat voetballen.

De 25-jarige Steyn van Ark speelde in de jeugd van WVF en PEC Zwolle en vertrok in 2018 naar de Verenigde Staten voor zijn studie en werd met het universiteitsteam van Charleston kampioen. In 2021 keerde de middenvelder terug naar Nederland om vorig seizoen als basisspeler van SDC Putten te degraderen uit de Hoofdklasse.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |