App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Jake Wollgarten vertrekt alweer bij Sparta Nijkerk

Jake Wollgarten vertrekt alweer bij Sparta Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jake Wollgarten vertrekt aan het einde van dit seizoen alweer bij Sparta Nijkerk. De 24-jarige verdediger maakte afgelopen zomer de overstap van VVOG naar Sparta Nijkerk, maar vanwege te weinig speelminuten gaat de verdediger aan het einde van dit seizoen Sportpark De Ebbenhorst verlaten. In het verleden speelde Wollgarten onder meer voor VV Unicum, Lelystad’57, de amateurs van Ajax en VVOG.

Wesley de Laat heeft zijn contract bij Sparta Nijkerk wel verlengd. De 29-jarige linksbenige verdediger is al vanaf 2016 actief op De Ebbenhorst en gaat dus in ieder geval door tot 2024. De Laat speelde in zijn periode voor Sparta Nijkerk bij SV Houten, Roda’46 en SVL.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |